O nama

Hotel Zlatni Bor

Hotel Zlatni bor je smješten na magistralnom putu Beograd - Sarajevo u centru grada.

Hotel gostima nudi 13 soba i 3 apartmana za ukupno 40 gostiju : 4 jednokrevetne, 4 dvokrevetne, 4 trokrevetne i 1 četvorokrevetnu sobu. Sve sobe su opremljene modernim sadržajem neophodnim za odmor i uživanje gostiju. Sobe sadrže TV sa kablovskom televizijom i besplatni wifi.

Svim gostima je na raspolaganju restoran sa 50 mjesta i caffee bar sa baštom koja na raspolaganju ima 130 mjesta gdje se nudi kvalitetna a la cart usluga.

U sklopu hotela postoji i savremeni SPA centar u kojem se nalazi sauna, bazen manjih dimenzija, teretana i salon za masažu.
Gostima nudimo širok asortiman masaža: medicinska masaža cijelog tijela, medicinska parcijalna masaža (leđa, noge), sportska parcijalna masaža, parcijalna relax masaža, relax masaža čitavog tijela.

Takođe u ponudi imamo i konferencijsku salu koja je pogodna za razne vrste seminara i svečanosti maksimalnog kapaciteta do 50 gostiju. Gostima je na raspologanju besplatan parking pod video nadzorom u okviru hotela.

16 Soba
40 Mjesta
270+ Posjeta dnevno

O Sokocu

Sokolac je gradsko naselje i sjedište istoimene opštine. Opština Sokolac je jedna od 6 opština grada Istočno Sarajevo, u Republici Srpskoj, BiH. Nalazi se na magistralnom putu Beograd- Sarajevo, udaljenom 43 km od Sarajeva i 47 km od Jahorine.

U Sokocu se nalaze mnogobrojni simboli ranijih vremena. Šire područje opštine u naučnim krugovima je poznato po nekropolama sa stećcima.

U Sokocu se nalazi crkva Sv. Proroka Ilije rađena između 1876-1882 god. i srpsko vojničko spomen-groblje ,,Novi Zejtinlik“, spomenik Srpskim borcima poginulim u odbrambeno–otadžbinskom ratu i spomenik dobrovoljcima 1912-1918 godine.

Sokolac ima jednu od najboljih sportskih infrastruktura u Republici Srpskoj ( sportsku dvoranu, trim stazu i atletsku stazu prekrivenu sa tartanom ).

Na udaljenosti 17 km od hotela nalazi se Via Ferrata ,,Sokolov put“ na Crvenim stijenama, jedna od najboljih adrenalinskih staza u regionu. Dužina ove Via Ferrate iznosi 350m i sa dva viseća mosta predstavlja jedinstvenu atrakciju u Bosni i Hercegovini.